De weg naar de 100.000e order

Bij Magic Moments For Kids vind je een ruim aanbod aan allerlei feestartikelen in verschillende Disney thema’s. Van taart decoraties tot ballonnen, traktaties, kinderkleding en cadeau artikelen, in onze webshop vind je het allemaal. Inmiddels hebben we een ontzettend grote mijlpaal bereikt: de 100.000e order is zojuist verstuurd. Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? Daar vertellen we je graag meer over!

Lees verder >

 

Cupcakes veriserenCupcakes versieren: zo maakt u de mooiste cupcakes

Cupcakes bakken en versieren is super leuk om te doen, zelf of samen met je zoon of dochter.  Met fondant of marsepein, decoratie en botercrème kun je de mooiste creaties maken.  Alle benodigdheden vind je bij ons in de webshop. We geven je een aantal tips voor de mooiste cupcake decoraties.

Lees verder >

 

 

Populaire thema's kinderfeestjeDe 5 populairste thema's voor een kinderfeestje

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van het kinderfeestje voor je zoon of dochter? Wij hebben de vijf populairste thema's voor je op een rij gezet. Voldoende inspiratie voor het vinden van een geschikt thema voor de jarige job.

Lees verder >

 

 

Traktatietips voor school5 x leuke traktatietips voor school 

Hoera, je zoon of dochter is bijna jarig! Dan is het ook bijna tijd voor het maken van een traktatie om uit te delen in de klas. Wij snappen hoe lastig het kan zijn om ieder jaar opnieuw een leuke traktatie te verzinnen. Daarom geven we je 5 leuke traktatietips voor school. 

Lees verder >

 

 

10 decoratie tips voor de mooiste taarten

8 tips voor het bakken en decoreren van de mooiste taarten

Heb je inspiratie nodig? We geven je 8 tips en voorbeelden van taarten die onze klanten hebben gemaakt met producten uit de webshop. Van de basisproducten tot aan de decoraties. Lees de tips en bekijk alle mooie creaties en laat je inspireren. 

Lees verder >

 

 

Ready voor het kinderfeestje? Gebruik onze checklist!

Je zoon of dochter is bijna jarig, of jarig geweest. Tijd om een gezellig kinderfeestje te organiseren voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Weet de jarige job al wat hij of zij wilt gaan doen? Naast een leuke activiteit, zijn er nog een aantal andere dingen die je nodig hebt voor een geslaagd feestje.

Lees verder >

 

 

Eerste verjaardagDit zijn de leukste feestartikelen voor een 1e verjaardag

Viert jouw kleintje bijna zijn of haar allereerste verjaardag? Dat is een extra reden om groot uit te pakken met thematische feestartikelen speciaal voor deze gelegenheid. Met onze feestartikelen en decoraties speciaal voor een eerste verjaardag wordt het een geslaagd feestje.

Lees verder >

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel