per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 39 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Harry Potter feestartikelen

Harry Potter is een bekende fantasyserie dat gaat over leerling-tovenaar Harry Potter en zijn beste vrienden Ronald Wemel en Hermelien Griffel. Ze studeren samen aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Het verhaal focust zich voornamelijk op Harry’s gevecht tegen de kwade tovenaar Voldemort. Is jouw zoon of dochter groot fan van Harry Potter en zijn vrienden? Dan mogen de Harry Potter feestartikelen niet ontbreken op het verjaardagsfeestje. 

Harry Potter versieringen

Harry Potter ontdekt op elfjarige leeftijd dat hij magische krachten heeft. Wil jij het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter net zo magisch maken als de wereld van Harry Potter? Kies dan een aantal Harry Potter versieringen om Zweinstein naar jouw huiskamer te halen. 

Kies bijvoorbeeld voor de Harry Potter scene setter inclusief foto props, om leuke foto’s te maken op het Harry Potter verjaardagsfeestje. De set bestaat uit twee delen en bevat 13 accessoires. Ook een tafelkleed en bijpassend wegwerpservies mag niet ontbreken tijdens het feestje. 

Uitdeelcadeautjes en traktaties

Een gethematiseerd Harry Potter kinderfeestje zullen de kinderen nooit vergeten. Verstuur bijpassende uitnodigingen en zorg voor lekkere versnaperingen. Met diverse kleuren siroop kunnen de kinderen bijvoorbeeld hun eigen toverdrank brouwen. Als activiteit past een speurtocht of bezemstelen race natuurlijk helemaal bij het thema maar een ouderwetse activiteit zoals stoelendans of snoep happen is ook altijd goed. 

Aan het einde van de middag kunnen de kinderen met een goed gevuld traktatie zakje naar huis. Kies bijvoorbeeld voor iets lekker en combineer dit met een uitdeel cadeautje uit de Harry Potter uitdeelspeelgoed set. 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel