Sorteer op

Disney Toy Story feestartikelen

Speelgoed dat tot leven komt: het lijkt wel een droom die werkelijkheid wordt. Dat is precies wat er gebeurt in Disney’s Toy Story. Wanneer Andy een nieuwe pop voor zijn verjaardag krijgt, ontstaat er al snel een rivaliteit tussen de nieuwkomer Buzz Lightyear en Woody. Welk figuur is bij jou thuis de favoriet? Is het de superheld Buzz, die het universum moet beschermen tegen keizer Zurg. Of is het Woody, de stoere cowboy? Met onze Toy Story feestartikelen komen Buzz, Jessie en Woody tot leven in jouw huiskamer. 

Toy Story versieringen

We hebben allerlei Toy Story feestartikelen in ons assortiment waarmee je een onvergetelijk verjaardagsfeestje kunt vieren. Van Disney Toy Story hangdecoratie tot diverse Toy Story ballonnen. Ook hebben we een aanpasbare leeftijd slinger in onze webshop, waarbij twee keer de cijfers 0 t/m 9 worden meegeleverd. 

Doet u graag net dat stapje extra om de verjaardag van uw zoon of dochter extra bijzonder te maken? We hebben ontzettend leuke taart toppers in ons assortiment, onder andere van Woody, Jessie en Buzz. Aanvullend met de gebaksbordjes, cupcake vormpjes en taart kaarsjes is het bijna helemaal compleet. Het enige dat u nog hoeft te doen is zelf een taart te bakken. 

Toy Story uitdeelcadeautjes

Ook voor de versieringen en uitdeelcadeautjes voor het kinderfeestje kunt u bij Magic Moments For Kids terecht. We hebben allerlei soorten Toy Story uitdeelcadeautjes in ons assortiment. Vul de traktatiezakjes of cadeautasjes met een van de vele cadeautjes uit onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor de uitdeelspeelgoed set 20- of 24-delig. Ook de Toy Story stickers of tattoos zijn een groot succes.

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel