Sorteer op

Leeftijd feestartikelen 8 jaar

Wat gaat de tijd toch snel, jouw kindje wordt alweer 8 jaar! Toch is zo’n dag en de aanloop daar naar toe geweldig: dat blije snoetje en vol afwachting op de dag. De kruisjes kalender hangt al op de slaapkamer! Voor een 8-jarige wordt de keuze al wat breder, zeker wat betreft traktaties en feestartikelen. Kinderen beginnen meer te begrijpen en krijgen een piek in de ontwikkeling met lezen en schrijven. Vanaf nu kan jouw kleintje je helpen met het schrijven van uitnodigingen

Feestartikelen voor de 8-jarige

Bij Magic Moments For Kids hebben we leuke feestartikelen zodat de verjaardag helemaal compleet wordt! We hebben een vlaggenlijn in het roze, met het cijfer ‘8’ er op. Ook hebben we folieballonnen zodat je jouw kindje kunt verrassen op de verjaardag. Dan wordt het zeker een onvergetelijk feestje! Ook hebben we stoere taart kaarsen zoals de 8-jaar kaars met een voetbal er op. En voor de Lego liefhebbers een leuke Lego Block Party taart kaars.

Feestideetjes

Vind je het lastig een activiteit te bedenken voor een kinderfeest voor de 8-jarige? Dan hebben wij wat leuke tips. Ga bijvoorbeeld voor iets waar ze hun energie in kwijt kunnen zoals bijvoorbeeld ‘apenkooien’. Kinderen van 7 à 8 jaar zijn namelijk vaak op zijn drukst en op deze manier kunnen ze lekker rennen en vliegen. Een ander idee is om naar een binnenspeeltuin te gaan. Of kies voor bowlen of glowgolf. Genoeg leuke activiteiten te vinden! 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel