per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 20 resultaten
  • 1
  • 2

Disney Minnie Mouse taart- en cupcake decoratie

Minnie Mouse is het vrolijkste muisje van Disney. Wie is er niet groot geworden met de vrienden van Minnie Mouse? Heb jij thuis een kleine Disney fan rondlopen en met name van Minnie Mouse? Dan zijn de Minnie Mouse taart- en cupcake decoraties echt wat voor jou. Met deze versieringen creëer je de mooiste taarten en cupcakes, lekker voor het verjaardagsfeestje of om uit te delen in de klas. 

Minnie Mouse taart decoratie 

Met de Minnie Mouse taart decoratie uit onze webshop maak je de mooiste creaties. Of je nu zelf aan de slag gaat met het bakken van een heerlijke taart, of een vlaai koopt in de supermarkt: de Minnie Mouse versieringen maken de taart pas echt compleet. Kies bijvoorbeeld voor de Disney Minnie Mouse bakvorm, wanneer je zelf aan de slag gaat met het bakken van een taart. Onze biscuit mix is heel geschikt als basis voor diverse soorten taart. Om het af te maken hebben we verschillende leeftijds kaarsen tot de leeftijd van 8 jaar, maar ook allerlei decoratie sets waarmee u de taart een extra feestelijke uitstraling geeft. 

Minnie Mouse cupcake decoratie

Cupcakes zijn leuk om te maken en decoreren. Bijvoorbeeld met de Minnie Mouse cupcake decoratie. Leuk om samen met je zoon of dochter te doen, om ze vervolgens de volgende dag uit te delen als traktatie in de klas. Giet de cupcake mix in de Minnie Mouse cupcake vormpjes en decoreer ze bijvoorbeeld met de eetbare cupcake decoratie. Wil je gemixte cupcakes versieren van zowel Minnie Mouse als Mickey Mouse? Ook voor Mickey Mouse taart- en cupcake decoratie kun je in onze webshop terecht.

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel