per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 24 resultaten
  • 1
  • 2

K3 feestartikelen

Kan jouw kindje liedjes zoals ‘Alle Kleuren’, ‘Mamasé!’, ‘Pina Colada’ en ‘10.000 luchtballonnen’ woord voor woord meezingen? Dan is een K3 verjaardagsfeestje het perfecte thema voor hem of haar! We hebben diverse feestartikelen in alle kleuren van de regenboog, en hoe kan dit ook anders? Is jouw kindje groot fan van Klaasje, Marthe en Hanne? Kies dan voor onze K3 feestartikelen en het verjaardagsfeestje is geslaagd. 

Oorspronkelijk bestond K3 natuurlijk uit Karen, Kristel en Kathleen. Maar tegenwoordig zijn het Klaasje, Marthe en Hanne die de meidengroep succesvol voortzetten. Met hun vrolijke liedjes is het voor kinderen altijd een groot feest. 

K3 versieringen voor een muzikaal feestje 

We hebben allerlei K3 versieringen om alle vrolijkheid en gezelligheid naar jouw huiskamer te halen. Tover je huiskamer om in een groot kleurenfestijn met diverse kleurrijke versieringen. Kies bijvoorbeeld voor de K3 vlaggenlijn in het thema van 10.000 luchtballonnen, of juist voor een van de vlaggenlijnen in de thematische kleuren lichtblauw, fuchsia of geel. In combinatie met de metallic luchtballonnen is het plaatje compleet. Je kunt er ook voor kiezen om de ballonnen te vullen met helium, op die manier kun je grote ballontrossen maken die je in de woonkamer of in de tuin zet. 

Kinderfeestje met K3

Met een K3 kinderfeestje hoef je je niet af te vragen wat jullie gaan doen. Organiseer een gezellige disco of regel een karaokeset. Met alle hits van K3, van vroeger en van nu, kan het feestje niet meer stuk. Deel de K3 uitnodigingen uit aan alle vriendjes en vriendinnetjes en het kinderfeestje kan beginnen.

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel