Sorteer op

Shimmer and Shine taart en cupcake decoratie

Is jouw kindje fan van de geestjes Shimmer en Shine? Dan kun je er met de Shimmer and Shine taart en cupcake decoratie een fantastisch feestje van maken. Shimmer en Shine zijn twee vrolijke geestjes die door hun onhandigheid soms voor problemen zorgen. De taart decoratie en cupcake versieringen geven een feestelijk tintje aan de verjaardags taart of -cupcakes. 

Shimmer en Shine taart decoratie

Om te beginnen hebben we diverse Shimmer and Shine taart toppers in ons assortiment. Bijvoorbeeld van Shimmer of Shine, maar ook van de Bengaalse tijger Nahal of van het aapje Tala. Wil je er een complete Shimmer and Shine taart van maken? Kies dan voor de Shimmer and Shine taart decoratie set. In deze set vind je onder andere een Shimmer taart topper, Shimmer and Shine schild decoratie en 3 ster decoraties. 

Naast taart decoratie hebben we natuurlijk ook diverse Shimmer and Shine cupcake decoratie in ons assortiment. Bijvoorbeeld de Shimmer and Shine eetbare frosting cupcake plaatjes. Bovendien kun je ook kiezen uit diverse kleuren rolfondant, zodat je je eigen versieringen kunt maken. Uiteraard in de thematische kleuren van Shimmer and Shine, zoals roze, lila en paars. 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel