Sorteer op
  • -50%

    LEGO Ninjago leesboek De vloek van het kattenoogjuweel
    LEGO Ninjago leesboek De vloek van het kattenoogjuweel

    LEGO Ninjago leesboek De vloek van het kattenoogjuweel

    Twee broers op een missie ...
    De jonge Wu en Garmadon ontmoeten een Spinjitzu-tovenares die net als zij door hun vader is getraind. Ze belooft hen nieuwe technieken te leren,…

    € 14,99 € 7,50
  • Bing vriendenboek
    Bing vriendenboek

    Bing vriendenboekIn Beste vriendejes kun je al je vriendjes en vriendinnetjes iets over zichzelf invullen: wanneer ze jarig zijn, wat ze later willen worden en wat ze het liefst eten. Er is zelfs plaats voor een leuke foto. Mooie…

    € 12,50
  • Gabby's Poppenhuis jumbo kleurboek
    Gabby's Poppenhuis jumbo kleurboek

    Gabby's Poppenhuis jumbo kleurboek
    Gabby's Dollhouse jumbo kleurboek

    € 5,15

Boeken

Even een boekje lezen voor het slapen gaan. Zelf de eerste woordjes lezen naarmate een kindje iets ouder wordt. Jezelf volledig verliezen in een spannend sprookje. Lezen is heerlijk en ook nog eens goed voor de ontwikkeling van jouw zoon of dochter. Bij Magic Moments For Kids vind je diverse leesboekjes, maar ook kleurboek en vriendenboekjes. Kortom: diverse soorten boeken voor allerlei gelegenheden. 

Disney leesboeken

In onze webshop kun je terecht voor diverse Disney leesboeken. Bijvoorbeeld van LEGO Ninjago “De schuilplaats van de duistere meester”. In dit spannende leesboek gaan twee broers op een missie… De jonge Wu en Garmadon willen uitrusten in een dorpje, maar iedereen probeert ze voor hun bestwil weg te krijgen. Elke nacht worden er namelijk dorpsbewoners ontvoerd door vreemde wezens. Kunnen de twee helden het dorp redden van een bovenmenselijke vijand? 

Dit is slechts één voorbeeld van diverse leesboekjes uit ons assortiment. Disney leesboeken zijn ontzettend leuk om te cadeau te geven aan de jarige Job of jarige Jet. 

Disney vriendenboekje of kleurboek

Op de basisschool gaat er regelmatig een vriendenboekje de klas rond. Dit zijn leuke boekjes die door klasgenootjes ingevuld kan worden. Diverse weetjes kunnen ingevuld worden zoals: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat hun lievelingseten is, welke hobby’s ze hebben en nog veel meer. Bij Magic Moments For Kids vind je allerlei soorten vriendenboekjes. Van Paw Patrol tot Spiderman en van Disney Minnie Mouse tot Cars. Ook voor diverse varianten kleurboeken kun je bij onze webshop terecht. Leuk om cadeau te geven! 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel