per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 19 resultaten
  • 1
  • 2

Top Wing feestartikelen 

Op de Top Wing academie testen de beste cadetten hun vaardigheden, zodat ze volwaardige reddingsvogels kunnen worden. Wie is jouw kindjes’ favoriet? Is dat Penny de pinguïn, Swift de blauwe gaai, Brody de puffin of Rod de haan? In Top Wing volg je ze tijdens hun opleiding tot reddingsvogel en beleven ze allerlei avonturen. Stap in de schildpad trein en ga mee op hun missies om hun vaardigheden te verbeteren en help de mensen in nood! Is hun volgende missie bij jou thuis? Met onze Top Wing feestartikelen haal je Top Wing naar jouw huiskamer.

Top Wing versieringen voor een heldhaftig feest

We hebben een uitgebreid assortiment aan Top Wing versieringen waarmee je je huiskamer compleet kunt omtoveren tot het Big Swirl hoofdkantoor. Op Big Swirl eiland is er altijd wel iets te beleven, de thuisbasis voor de stoere vogels van Top Wing. Haal jij de reddingsvogels naar jouw huiskamer? 

Kies bijvoorbeeld voor de Top Wing ‘happy birthday’ slinger en combineer deze met de Top Wing draaislingers. Ook hebben we diverse ballonnen en vlaggenlijnen in de thematische kleuren rood, oranje en lime groen. In combinatie met een Top Wing tafelkleed, bekertjes en bestek is het Top Wing verjaardagsfeestje compleet. 

Top Wing uitdeelcadeautjes en traktaties

Is er een kinderfeestje? Dan is het tijd voor taart! Met de Top Wing gebaksbordjes, servetjes en taartkaarsjes smaakt de taart nog beter dan normaal. Deel de Top Wing uitnodigingen uit aan alle vriendjes en vriendinnetjes en sluit af met een traktatiezakje of party box, gevuld met een klein cadeautje of iets lekkers.

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel