Paw Patrol taart en cupcake decoraties

Heb je al je Paw Patrol feestartikelen al gekocht? Een Paw Patrol feestje is natuurlijk niet compleet zonder een Paw Patrol taart of Paw Patrol cupcakes. Met de vele Paw Patrol taart en cupcake decoraties van Magic Moments For Kids creëer je de mooiste Paw Patrol taarten en cupcakes en maak je het feestje compleet.  

Decoraties voor een overheerlijke Paw Patrol taart

Of je nu zelf een overheerlijke (slagroom)taart hebt gebakken of een verse vlaai bij de supermarkt hebt gekocht: hij is niet compleet zonder de Paw Patrol verjaardagstaart kaarsen of decoraties. Kies bijvoorbeeld voor een verjaardagstaart kaars van Chase, Ryder, Rubble of Sky. Je kunt de taart ook zelf nog versieren met diverse Paw Patrol suiker decoraties. Tenslotte mogen Paw Patrol gebaksbordjes natuurlijk niet ontbreken om de Paw Patrol taart op te serveren.

Versieringen voor de mooiste Paw Patrol cupcakes

Voor een kinderverjaardag of -feestje is het misschien wel het allerleukst om aan de kinderen cupcakes uit te delen. Ga je deze samen bakken met je zoon of dochter? Dan hebben we een leuke Paw Patrol kookset in het assortiment, met het kookschort, ovenwand en pannenlap wordt de kleding niet vies. Bij Magic Moments For Kids vind je allerlei soorten versieringen en cupcake vormpjes voor heerlijke Paw Patrol cupcakes. Het begint al bij de diverse cupcake vormpjes in verschillende kleuren en met verschillende personages. Daarnaast hebben we allerlei cupcake decoraties in ons assortiment.

Ga je voor de Paw Patrol taart of bak je toch liever Paw Patrol cupcakes? Wanneer je op werkdagen voor 15:00 de taart en cupcake decoraties bestelt, worden ze dezelfde dag nog naar je verzonden.

Sorteer op
© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanaf 24 april zijn wij u weer graag van dienst.