Sorteer op

Nerf feestartikelen

Nerf pistolen zijn speelgoedwapens waarmee je met kunstschuim munitie op je doelwit kunt schieten. Er zijn al veel verschillende soorten verkrijgbaar, van blasters tot bogen waarmee je binnen én buiten de strijd aan kunt gaan met je tegenstanders. Een Nerf verjaardagsfeestje mag dus niet ontbreken wanneer je een echte Nerf fan hebt!

Nerf versieringen: bring it on!

Wij hebben alles in huis voor een Nerf verjaardagsfeestje, het enige dat ontbreekt zijn de Nerf pistolen. Versier de kamer met ballonnen in de thematische kleuren van Nerf: donker- en lichtblauw en oranje. Blaas de Nerf taart kaarsjes uit en eet taart van de Nerf gebaksbordjes. Met de Nerf party game kan de dag niet meer stuk. Wie wint de meeste punten?

Vier een Nerf kinderfeestje

Is het mooi weer? Blaas de Nerf folieballonnen op met helium en zet buiten een parcour uit. Laat iedereen zijn of haar Nerf gun meenemen en ga de strijd aan met met elkaar. Probeer alle ballonnen te raken om zo de meeste punten te verdienen! Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit met de Nerf uitnodigingen en het feestje kan beginnen.  

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel