Sorteer op

Teletubbies feestartikelen

Groen, geel, rood en paars: dat zijn de thematische kleuren van de populaire poppen die allerlei avonturen beleven. Is jouw kleintje fan van de Teletubbies? Wij hebben alles in huis voor een geslaagd Teletubbies verjaardagsfeestje. Met de Teletubbies feestartikelen haal je Teletubbieland naar je huiskamer en viert je zoon of dochter een fantastische verjaardag.

Teletubbies versieringen voor een leuk verjaardagsfeest

Met de Teletubbies versieringen haal je Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po naar je huiskamer. Zorgen de herkenbare poppen voor veel (kijk)plezier bij jouw zoon of dochter? Dan is het extra leuk om deze versieringen in huis te halen voor zijn of haar verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor de Teletubbies leeftijd slinger of een van de vlaggenlijnen en ballonnen in thematische kleuren. We hebben ook diverse (folie)ballonnen in het assortiment waar de Teletubbies op staan afgebeeld.

Ook voor een smakelijke Teletubbie taart hebben we diverse decoraties in ons assortiment. Bijvoorbeeld een taarttopper van de favoriete Teletubbie van jouw kindje. Ook voor Teletubbie bordjes en -bestek kun je bij Magic Moments for Kids terecht.

Teletubbies kinderfeestje

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit met de speciale Teletubbies uitnodigingen en trakteer ze op een traktatiezakje of partybox gevuld met Teletubbies uitdeelcadeautjes of lekkernijen. Op het feestje zelf krijgt iedereen natuurlijk een Teletubbies feesthoedje en roltong en het Teletubbies kinderfeestje kan beginnen!

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel