Sorteer op

LOL Surprise taart en cupcake decoratie

L.O.L. staat voor Lil Outrageous Littles. De L.O.L. Surprise pop - ook wel L.O.L. Surprise bal genoemd - is de nieuwe rage van dit moment. De pop of bal is een soort verrassingsei en bestaat uit diverse lagen. Bij het weghalen van een laag komt er iets nieuws tevoorschijn. Van buitenaf kun je niet zien welke Surprise pop er in de bal zit, dat maakt dit product extra leuk voor kinderen. Als LOL Surprise bovenaan het verlanglijstje van jouw kindje staat, dan mag een LOL Surprise taart zeker niet ontbreken op zijn of haar verjaardag. Met de LOL Surprise taart en cupcake decoratie zet jij de mooiste en lekkerste taart op tafel. 

LOL Surprise taart decoratie

Bij Magic Moments For Kids bieden we diverse soorten taart decoratie aan, waaronder van L.O.L. Surprise. Kies bijvoorbeeld voor de taart ouwel of 2D taartkaars. Of je nu zelf aan de slag gaat met het bakken van een verjaardagstaart of je koopt er eentje bij de bakker of supermarkt: met een van de LOL Surprise taart decoraties is het plaatje helemaal compleet. 

LOL Surprise cupcake decoratie

Voor een kinderverjaardag of -feestje is het misschien wel het allerleukst om aan de kinderen cupcakes uit te delen. Ga je deze samen bakken met je zoon of dochter? Dan hebben we leuke LOL Surprise cupcake decoratie in ons assortiment. Bij Magic Moments For Kids vind je allerlei soorten versieringen en cupcake vormpjes voor heerlijke cupcakes. 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel