per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 26 resultaten
  • 1
  • 2

Puzzels en spellen

Nieuw in het assortiment van Magic Moments For Kids: puzzels en spellen! De kinderpuzzels en -spelletjes zijn een leuke manier om spelenderwijs verschillende vormen, dieren en kleuren te herkennen. Tevens zijn de legpuzzels of spelletjes leuk om cadeau te geven én krijgen. Weet je niet wat je moet geven? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door een grote dosis aan inspiratie. Het assortiment puzzels en spellen wordt regelmatig geactualiseerd.

Disney puzzels

De meeste legpuzzels in onze webshop hebben een Disney thema. Wil je weten of er een puzzel tussen zit met het favoriete Disney karakter van jouw zoon of dochter? Kijk dan snel tussen het volledige aanbod puzzels. De puzzels variëren in soorten en maten, van houten puzzels voor de kleinste puzzelaars tot legpuzzels. 

Speciaal voor peuters hebben we diverse puzzel boxen beschikbaar, met meerdere puzzels van bijvoorbeeld 4, 6, 9 en 16 stukjes. Voor de iets oudere kinderen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een puzzel van 50, 104 of zelfs 180 stukjes. Een puzzel zorgt voor groot plezier voor de kleine puzzelaars, waarbij ze ook diverse vaardigheden kunnen ontwikkelen. Puzzelen stimuleert logisch nadenken en vereist geduld. Bij Magic Moments For Kids vind je voor iedere leeftijd een geschikt puzzel.

Disney spelletjes

Behalve een nieuwe puzzel kun je ook kiezen voor diverse spelletjes, zoals: kwartet, domino of memory. Wie weet de meeste kwartetten of plaatjes te verzamelen? De Disney spelletjes zijn goed voor vele uurtjes speelplezier en bovendien erg leerzaam. Memory kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de concentratie en het geheugen van je peuter of kleuter te stimuleren, bovendien is het spelen van een spelletje ook nog eens erg leuk en gezellig.

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel