Sorteer op

Ballon krullint

Ballonnen horen bij een feestje. Het leukste is natuurlijk als ze ‘zweven’ en je zelf de hoek kunt bepalen. Met de bijbehorende spullen én in het juiste thema kom je al heel wat dichter bij een geslaagd feestje. Magic Moments For Kids heeft een breed assortiment aan feestversiering en -artikelen. Lees snel verder en ontdek waar wij jou bij kunnen helpen. 

Ballonnen en krullint

Ballon krullint kun je voor vele toepassingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een ballonnenwedstrijd, uitdelen aan kinderen, maar voornamelijk: feestjes! Want zeg nu zelf, een feestje zonder ballonnen is toch geen feestje? Bij Magic Moments For Kids hebben we een groot aanbod verschillende ballonnen. Zo hebben we standaard ballonnen, de metallic variant, folie ballonnen, confetti ballonnen, knoop ballonnen en zelfs op leeftijd. Neem gerust eens een kijkje in onze diverse thema’s. Hier kun je de bijbehorende feestartikelen vinden. Dit geldt ook voor ballonnen en ballon krullint. 

Creatief met ballonnen

Je kunt natuurlijk verschillende creaties met ballonnen maken. Het ballon krullint is daarin alles bepalend. Zo kun je kiezen voor een feestelijke ballonnentros met meerdere ballonnen of een stel opblaasbare letters en cijfers. Het ballon krullint zorgt hierbij voor de verbinding. Kies hieronder voor een mooie bijpassende kleur om jouw creatie af te maken. Heb je nog inspiratie nodig? Hierbij wat mooie kleurcombinaties:

  • Kies voor de prachtige kleurcombinatie metallic roze, paars en zilver samen met leeftijd ballonnen. 
  • ​Ga voor pasteltinten, dus bijvoorbeeld een combinatie van babyroze en babyblauw.
  • Geef jij een feestje met een luxueuze uitstraling? Combineer dan witte ballonnen met gouden ballonnen. 

De kleur bepaalt de uitstraling. Heb jij dus een bepaalt thema in je hoofd? Dan kun je de ballon kleuren en overige feestversiering daar het best op aanpassen. 

Aanvullende ballon artikelen

Naast ballon krullint heb je nog aanvullende artikelen nodig. Zo kan het er ook heel leuk uitzien om je ballonnen op de grond te houden. Dit is mogelijk met een ballongewicht. Verder kun je kiezen voor een ballonpomp maar wellicht kies je voor een helium vulling. 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel