Sorteer op

Trolls cadeau artikelen

Is jouw zoon of dochter uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje? Bij Magic Moments For Kids vind je altijd het perfecte cadeau. We bieden diverse cadeau artikelen aan van vrijwel alle Disney karakters, waaronder Trolls. De Trolls cadeau artikelen zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan de jarige job of jarige jet. Stap in de wereld van deze hilarische wezentjes en laat je verrassen door de vele cadeau artikelen in ons assortiment. 

Trolls zijn de bekende kleine wezentjes uit de gelijknamige film. De vrolijke poppetjes moeten zien te overleven buiten hun vertrouwde trollenwereld. Prinses Poppy en trol Branch moeten uit handen zien te blijven van de Bergens, kwaadaardige wezens die graag hun maag vullen met trollen. De Trolls cadeau artikelen zijn een echte verrassing om te krijgen voor de echte Trolls fans. 

Fijne verjaardag met Trolls cadeaus 

In het assortiment van Troll cadeau artikelen bieden we diverse soorten cadeaus. Bijvoorbeeld de Trolls 4-in-1 puzzel met puzzels van 35, 48, 54 en 70 stukjes. Of diverse spulletjes om mee te nemen naar school zoals de Trolls etui, Trolls gelpennen of 4-kleuren pen. Waar je ook naar op zoek bent, er zit altijd een geschikt cadeautje tussen voor de echte Trolls fan. 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel