Sorteer op

LOL Surprise traktaties

L.O.L. staat voor Lil Outrageous Littles. De L.O.L. Surprise pop - ook wel L.O.L. Surprise bal genoemd - is op dit moment ontzettend populair bij jonge kinderen. De pop of bal is een soort verrassingsei en bestaat uit diverse lagen. Bij het weghalen van een laag komt er iets nieuws tevoorschijn. Van buitenaf kun je niet zien welke Surprise pop er in de bal zit, dat maakt dit product extra leuk voor kinderen. In de webshop van Magic Moments For Kids vind je diverse LOL Surprise traktaties die je kunt gebruiken als traktatie of uitdeelcadeautje bij het kinderfeestje. 

LOL Surprise uitdeelcadeautjes

Om alle vriendjes en vriendinnetjes van jouw zoon of dochter aan het einde van het kinderfeestje niet met lege handen naar huis te sturen, kun je kiezen voor een van de vele LOL Surprise uitdeelcadeautjes. Kies bijvoorbeeld voor iets lekkers zoals een LOL Surprise suikerspin of chocolade verrassingsei of voor iets leuks zoals een LOL Surprise stickervel of kleur- en stickerset. Een traktatiezakje met een leuk uitdeelcadeautje is een leuke verrassing om de dag mee af te sluiten.

Alle benodigdheden voor een geslaagd kinderfeestje

Bij Magic Moments For Kids vind je alle benodigdheden voor een geslaagd kinderfeestje. Van LOL Surprise feestartikelen tot LOL taart en cupcake decoratie. Kortom: alles wat je nodig hebt om een compleet LOL Surprise kinderfeestje te organiseren. In geen enkel aspect hoeft het te ontbreken aan LOL Surprise elementen. Van decoratie tot cadeaus en van taart tot traktaties. 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel