Sorteer op

Maya de Bij taart decoratie

Maya is een vrolijk bijtje dat samen met haar beste maatje Willy en andere vriendjes de leukste avonturen beleeft. Nu kun je naast je huiskamer, ook de taart versieren met onze Maya de Bij taart decoratie. Samen met Willy, Shelby de slak en Max de worm is ze altijd op zoek naar het volgende avontuur. Wordt dat de verjaardag van jouw kleintje?  

Maya de Bij taart versieren

Wil je een Maya de Bij taart versieren? Begin bijvoorbeeld met het uitrollen van de groene fondant, om een groot grasveld te creëren. Versier deze vervolgens met een aantal suikerbloemen. Maya slaapt tenslotte het liefst op een bloem onder de grote sterrenhemel. Ze vindt het heerlijk om van paddenstoel naar paddenstoel te springen, en te genieten van haar vrijheid. We hebben een aantal leuke taart toppers in ons assortiment die je kunt gebruiken om de taart af te maken. Kies bijvoorbeeld voor Maya de Bij, Willy of Flip of gebruik ze alle drie! 

Wanneer je iets sneller klaar wilt zijn hebben we ook diverse taart ouwels in onze webshop die minstens net zo leuk zijn. Gebruik een beetje vloeibare (warme) honing om de ouwel vast te plakken en je Maya de Bij taart is klaar. We hebben verschillende Maya de Bij prints beschikbaar. 

Maya de Bij feestartikelen

Wil je het verjaardagsfeestje compleet maken? Kies dan ook een aantal leuke versieringen uit onze Maya de Bij feestartikelen. We hebben diverse Maya de Bij versieringen in ons assortiment, zoals slingers, folie ballonnen, bijpassend wegwerpservies en traktaties. Bekijk het complete Maya de Bij assortiment in onze webshop.

 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel