per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 26 resultaten
  • 1
  • 2

Piraten traktaties

Schip ahoy, maatjes! Kijkt jouw kleintje elke dag naar Piet Piraat of speelt hij vaak piraatje met zijn vriendjes? Dan is het natuurlijk super leuk om een kinderfeestje in piratenstijl te geven. Magic Moments For Kids heeft diverse kinderfeestartikelen en uitdeelcadeautjes voor het perfecte feestje. 

Piraten traktaties van Magic Moments For Kids

Allereerst hebben we veel leuke artikelen die je kunt gebruiken op het kinderfeestje zelf. Je kunt namelijk kiezen voor leuke feesthoedjes om echt in de feeststemming te komen. Kies daarbij ook voor een vrolijk feesttoetertje. Wat kinderen ook vaak erg cool vinden zijn tattoo’s, deze hebben we nu ook in piratenstijl. En als afsluiter: een uitdeelcadeautje! We hebben diverse leuke producten, zoals een bijpassende verrekijker of piraten uitdeel muntjes. Stop het in een traktatiezakje of een traktatiebox en het cadeautje is compleet. Ben je alleen nog op zoek naar feestartikelen voor het piratenfestijn? Neem dan een kijkje op de pagina voor o.a. vlaggetjes, ballonnen en niet te vergeten: de uitnodigingen!

Piraten inspiratie

Nog op zoek naar het een leuk idee als activiteit voor het piratenfeestje? Er zijn verschillende leuke activiteiten voor de kinderen. Ga bijvoorbeeld piratenkleding maken. Zo kun je T-shirt beschilderen maar ook een piraten hoofddoek maken van oude theedoeken en lappen. Een ander idee is om een piraten schatkist te maken. Haal blanco houten doosjes in huis en laat de kinderen ze pimpen. Als afsluiter van het feestje kan er als aandenken wat lekkers of een groepsfoto in het kistje gedaan worden. En last but not least: een verkleedparty! Met schmink en wat zelfgemaakte creaties kom je al een heel eind. Het wordt vast en zeker gezellig.

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel