per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 21 resultaten
  • 1
  • 2

Space feestartikelen

De leukste dag voor jouw kleintje is weer aangebroken. Het favoriete moment is toch altijd wel het trakteren! Laat de fantasie maar op de vrije loop gaan want Magic Moments For Kids heeft nu space traktaties in het assortiment. 

De wereld van sterren en planeten

Is jouw kleintje ook zo nieuwsgierig naar de wereld van sterren en planeten? Fantaseren is leuk maar door onze space feestartikelen wordt het tastbaarder. Bij Magic Moments For Kids kunnen kinderen wegdromen in de wereld van ruimtereizen en de kosmos. Staat er een kinderverjaardag op de planning? Dan kun je bij ons terecht voor de leukste space feestartikelen. Stuur de uitnodigingen volledig in stijl. Ook hebben we hebben leuke slingers, space potloodjes en zelfs een flipperspelletje die je als bedankje kunt geven. Neem snel een kijkje hieronder voor ons volledige aanbod in space feestartikelen.

Een lekker hapje trakteren

Ben je van plan samen iets lekkers te maken? Dit idee kun je opleuken door het in een cadeaudoosje of traktatie zakje te stoppen. Doe er nog een leuk stickervelletje bij en het feest kan echt beginnen! Om het eten op te vrolijken kun je ook kiezen voor bordjes en rietjes. De keuze is helemaal aan jou.

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel