5 x leuke traktatietips voor school 

Gefeliciteerd! Uw zoon of dochter is bijna jarig. Dat betekend niet alleen dat er een verjaardagsfeestje georganiseerd moet worden voor familie en vrienden, maar ook dat de traktaties voor op school gemaakt moeten worden.  U kunt er natuurlijk voor kiezen om een zak met uitdeelzakjes chips te kopen en deze door uw kind te laten uitdelen in de klas, maar het is leuker voor uw zoon of dochter om zelf iets te knutselen. Daarom geven wij u vijf traktatietips. 

Een voetbal cupcake traktatie

Dit is een hele leuke traktatie die makkelijk in elkaar te zetten is. Bijna alle benodigheden verkopen we in onze webshop, dus met een aantal klikken heeft u de benodigde spullen in huis. Bak de cupcakes in een voetbal cupcake vormpje en bekleed deze met gras (groen fondant). Steek tenslotte een voetbal lollie of voetbal cupcake ring in het cakeje en de traktatie is klaar! 

 

 

Thema traktatiebox met inhoud

Deze traktatie is iets makkelijker in elkaar te zetten maar minstens net zo leuk als de voetbal cupcake traktatie. Groot voordeel: van bijna elk (Disney) figuur hebben we deze traktatieboxen in ons assortiment, dus is uw kindje groot fan van bijvoorbeeld Paw Patrol of Disney Prinsessen?  Vul dan een traktatiebox met een klein uitdeelcadeautje zoals een bellenblaas of iets lekkers.

 

 

Frozen cupcake traktatie

Bak de lekkerste cupcakes in deze Frozen cupcake vormpjes en versier ze met een toefje botercrème en een Frozen cupcake prikker. Als alternatief kunt u ook kiezen voor de eetbare cupcake decoratie, of wissel af tussen beide. Zet ze op de Olaf cupcake standaard en de traktatie is af! Uiteraard is Frozen slechts een voorbeeld, we hebben nog veel meer cupcakevorpjes en -decoraties in ons assortiment. 

 

 

Snoepzak van een favoriete superheld 

Ga aan de slag met een van de leuke snoep puntzakken. Ideaal voor een lekkere traktatie in een leuke verpakking. Leuk als vulling: pof een aantal zakken popcorn of kies juist voor een gezond tussendoortje zoals snacktomaatjes en snoeppaprika's. Pluspunt: deze traktatie heb je zo in elkaar gemaakt, je hoeft alleen de zakjes te vullen met iets lekkers om van te snoepen. 

 

 

Drinkbeker met verrassing

Een leuk alternatief voor de traktatieboxen en -puntzakken is een drinkbeker. Dit is niet alleen leuk om uit te delen, maar ook leuk om te krijgen. Bovendien wordt de traktatie niet direct opgegeten en weggegooid, maar kan de beker thuis gebruikt worden. De beker is te vullen met een traktatie naar keuze, zo kunt u kiezen voor iets lekker, maar een cadeautje is een leuk alternatief. Kies bijvoorbeeld voor tattoos van  bijvoorbeeld Minions, Paw Patrol of Brandweerman Sam. Uiteraard zijn er nog vele andere soorten beschikbaar.

 

Heeft u een van bovenstaande trakaties gemaakt? Stuur dan uw foto in naar info@magicmomentsforkids.nl en wie weet ziet u uw traktatie terug op deze pagina! 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel