Ready voor het kinderfeestje? Gebruik onze checklist! 

Hoera! Uw zoon of dochter is bijna jarig, of net jarig geweest. Dan is het tijd om een gezellig kinderfeestje te organiseren voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Een spannende middag waar uw kind wekenlang naar uitkijkt en over napraat. Voor u als ouder wellicht een drukke tijd, om alles te regelen en plannen zodat de feestelijke middag soepel verloopt. Daarom hebben we voor u een checklist gemaakt, zodat u niks vergeet. Met deze checklist haalt u alles in huis om er een geslaagd feestje van te maken. 

Uitnodiging kinderfeestjeVerstuur de uitnodigingen

De eerste stap naar het kinderfeestje: het versturen van de uitnodigingen. Hebben jullie samen al een lijstje gemaakt   wie er uitgenodigd wordt? Het is niet alleen leuk voor uw zoon of dochter om de kaartjes uit te delen, ze zijn ook nog eens super handig. Het kaartje geeft de ontvanger nuttige informatie, niet alleen over de datum, maar u kunt ook de ophaal- en terugbrengtijd en eventuele extra informatie  toevoegen (bijvoorbeeld het meebrengen van zwemkleding of oude schoenen). Heeft u nog geen kaartje gevonden? In onze webshop hebben we allerlei soorten uitnodigingen in verschillende (Disney) thema's. Bekijk ons assortiment en zoek een leuk kaartje uit! 

 

Versiering kinderfeestjeHang de decoratie op

Versieringen geven een extra feestlijke sfeer, helemaal wanneer ze van de favoriete superheld of Disney figuur van uw zoon of dochter zijn. In onze webshop hebben we ontzettend veel keuze uit feestartikelen van meer dan 125 verschillende thema's. Qua versieringen zijn er ontzettend veel mogelijkheden, u kunt kiezen voor ballonnen, vlaggenlijnen en (draai)slingers, maar ook voor folieballonnen en letterslingers. 

 

Taart en cupcake decoratieGeen feestje zonder taart 

Bakt u zelf een lekkere taart of cupcakes? Of koopt u deze in de winkel? Hoe dan ook, de taart ziet er extra feestelijk uit met taart- of cupcake decoraties. Met een leuke taarttopper van een Disney figuur of cupcakedecoratie wordt de taart een echte verjaardagstaart. Je kunt uiteraard ook zelf aan de slag met een biscuitmix, roomvulling en fondant om een prachtige taart op tafel te zetten. 

 

UitdeelcadeautjesAfsluiten met een traktatiezakje

Tenslotte is het leuk om iedereen bij het weggaan nog een klein cadeautje te geven. Vul bijvoorbeeld een traktatiezakje  of -box met iets lekkers, een bellenblaas of een ander klein cadeautje.  Ook deze uitdeelcadeautjes zijn beschikbaar in diverse thema's. Voor de jarige is het leuk om deze traktaties uit de delen en voor de vriendjes en vriendinnetjes is het leuk om een cadeautje te krijgen. 

 

CadeautjeTot slot: een cadeau voor de jarige

Uiteraard mag een cadeau voor de jarige niet ontbreken, het kinderfeestje draait tenslotte om hem of haar! Hebben jullie samen al een verlanglijstje gemaakt? Tegenwoordig bestaan er hele handige tools voor waar u online heel gemakkelijk een verlanglijstje kunt maken. 

Met bovenstaande checklist weet je zeker dat het kinderfeestje een succes wordt. Vergeet bovenal niet te genieten van alle gezelligheid met uw kind in het middelpunt van de aandacht. Het belooft een gezellige dag te worden! 

© 2014 - 2024 Magic Moments For Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel